Γιώτα Παναγιωτοπούλου: Η γυναίκα στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά! Ποια είναι;

Written by on 21 Ιουλίου 2020

Λένε πως πίσω από έναν δυναμικό άντρα κρύβεται πάντα μια ακόμα δυναμικότερη γυναίκα. Και στην περίπτωση του Νίκου Χαρδαλιά και της Γιώτας Παναγιωτοπούλου ισχύει απόλυτα. 

Πριν από μερικές μέρες το ζευγάρι έκανε βραδινή έξοδο και εκείνη, εντυπωσιακή και πολύ λαμπερή, προσέλκυσε πάνω της όλα τα βλέμματα και φυσικά φωτογραφικούς φακούς και κάμερες. Το ζευγάρι θέλησε να απολαύσει την πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου στο θέατρο Άλσος, ο οποίος μιμείται με μεγάλη επιτυχία τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Η σύζυγος του υφυπουργού ο οποίος την περίοδο του lock down απέκτησε μεγάλη δημοφιλία, έλαμπε μέσα στην υπέροχη αέρινη σιέλ τουαλέτα της και σκορπούσε χαμόγελα, όπως είναι και στην προσωπική της ζωή.

Η εντυπωσιακή ξανθιά στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά η οποία κατάγεται από την Κυπαρισσία της Μεσσηνίας, έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, όπου και διετέλεσε Πρόεδρος το διάστημα 1997-1998.

Έχει κάνει μεταπτυχιακό στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο με τίτλο “Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης” και ασχολείται ενεργά με τη σωματική υγεία.

Μάλιστα διαθέτει τον δικό της υπερσύγχρονο πολυχώρο εκγύμνασης και wellness, στον Βύρωνα και φυσικά διαθέτει τέλειες αναλογίες.

Υπήρξε πρωταθλήτρια στίβου και καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής αλλά δεν έχει λατρεία μόνο στη γυμναστική. Λατρεύει και την πολιτική και ασχολείται με όποιον τρόπο μπορεί με τα κοινά. Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ενώ πριν από τέσσερα χρόνια ήταν και υποψήφια Σύμβουλος με το συνδυασμό της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΒΥΡΩΝΑ του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Γώγου.

Η ζωή με τον Νίκο Χαρδαλιά

Ο έρωτας του υφυπουργού με την τότε πρωταθλήτρια στίβου και γυμνάστρια, ξεκίνησε πολύ καιρό αφότου είχε τελειώσει ο γάμος του με την πρώτη του σύζυγο με την οποία είχε αποκτήσει μία κόρη, την Ιωάννα. Μάλιστα η νεαρή δεσποινίδα Χαρδαλιά προσφάτως πέρασε στο Τμήμα Νομικής Θεσσαλονίκης και ο ευτυχής πατέρας δημοσίευσε τον θρίαμβο της κόρης του με μεγάλο καμάρι.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς και η Γιώτα Παναγιωτοπούλου παντρεύτηκαν στις 31 Αυγούστου του 2011 και έναν χρόνο μετά απέκτησαν ένα κοριτσάκι, τη Δήμητρα που φυσικά είναι επίσης το μεγάλο καμάρι του μπαμπά της. Δείτε παρακάτω οικογενειακές φωτογραφίες:

GALLERY


Current track

Title

Artist