Κόκκινο Ποτάμι: Οι ραγδαίες εξελίξεις και οι οδυνηρές συνέπειες (photos)

Written by on 12 Μαΐου 2020

Κόκκινο Ποτάμι: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα ολοκαίνουργια επεισόδια της αγαπημένης ιστορικής σειράς του Open!

Mπορεί η κατάσταση στις περιοχές του Πόντου να έχει ηρεμήσει σχετικά με τους Έλληνες που κατοικούν εκεί, όμως δεν αργεί η ώρα που όλα θα ανατραπούν. Με τον φόβο αυτό και με σύμμαχο τη δύναμη της αγάπης του για την Ιφιγένεια, ο Μίλτος κάνει τα πάντα προκειμένου να ξεκινήσει και πάλι το ταξίδι πίσω στο Ερζερούμ.

Έχοντας ασκήσει έντονες πιέσεις στον Ζαχάρωφ και έχοντας φτάσει στο σπίτι των Νικολαΐδηδων στην Πόλη, ξεκινάει την αναζήτηση της αγαπημένης του. Παρ’ όλα αυτά, οι δυσκολίες για εκείνον και για όποιον ταξιδεύει στην τουρκική επικράτεια είναι αρκετές, καθώς οι κίνδυνοι είναι πολλοί και παραμονεύουν. Άλλωστε, ο νεαρός Παυλίδης θεωρείται από τους Τούρκους νεκρός και η επανεμφάνισή του στην περιοχή μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις με αρνητικό πρόσημο για τον ίδιο.

Με σύμμαχο τη δύναμη της αγάπης του για την Ιφιγένεια, ο Μίλτος κάνει τα πάντα προκειμένου να ξεκινήσει και πάλι το ταξίδι πίσω στο Ερζερούμ.

Ο κίνδυνος στον οποίο βρίσκεται ο Μίλτος είναι τεράστιος. Αν γίνει αντιληπτός, αυτή τη φορά δεν θα καταφέρει να επιζήσει. Τα βασανιστήρια και οι δολοφονίες των «προδοτών» είναι συνήθης πρακτική των Τούρκων.

Mε τον κίνδυνο της αποκάλυψής του να παραμονεύει, o Μίλτος προσπαθεί να διασχίσει την ενδοχώρα και να φτάσει στο Ερζερούμ. Το ταξίδι που έχει να κάνει είναι μακρύ μέσα σε μια χώρα που βιώνει μια εμπόλεμη κατάσταση με ακραίο τρόπο.

Πηγή | gossip-tv.gr


Current track

Title

Artist